Offerte aanvragen

U hebt belangstelling voor het product dat op de foto bij deze offerte wordt getoond.

Aangezien al onze producten volgens maatwerk geproduceerd en geleverd worden, hebben we van u gegevens nodig over uw wensen.

Door ons offerteformulier in te vullen kunt u uw specifieke wensen, waaronder de gewenste afmetingen, kenbaar maken en kunnen wij u een goede, vrijblijvende, prijsopgave sturen.

In het bericht kunt u eventuele aanvullende wensen vermelden, zoals bijvoorbeeld welk onderstel u onder uw tafel wilt (hout, metaal, gekruiste of rechte poten).

Betontafel met Eiken onderstel 15x15

Uw gegevens

Wij leveren uitsluitend maatwerk, dus geef hieronder een uitgebreide omschrijving van uw aanvraag met specifieke wensen.

Bestanden toevoegen

Tip!

Mocht u niet in staat zijn om documenten digitaal aan te leveren of te scannen dan willen we u vragen foto's te maken van uw ontwerp(schets). Over het algemeen kunnen wij op basis van deze foto of foto's van de tekening een redelijke inschatting maken van het door u gewenste product.

Voeg uw foto's of tekeningen bij in de bestands-vakken in dit formulier.

Aangezien wij dagelijks ook druk aan het werk zijn, gaat onze voorkeur uit naar offerte aanvragen via email. Echter is het voor u gemakkelijker om even iets te versturen via WhatsApp, dan mag dat ook. Het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 0642477463